Bel ons: 053 436 81 73 info@frenque.nl

Kenmerkend voor jouw bohemian interieur is het gebruik van een bonte mix van kleuren en maak het vooral zo kleurrijk mogelijk. Je kan bijvoorbeeld werken met leuke kussens met een gewaagde print, lekker opvallende kunst of decoratie in spannende vormgeving en kleur.

Houdt de basis neutraal door bijvoorbeeld het schilderwerk in je woonkamer in wit en grijstinten te maken. Je kan natuurlijk ook altijd een muurtje behangen met een kinky print die past bij de sfeer die je wilt neerzetten.

Het gebruik van diverse patronen in alle stijlelementen geeft net dat spannende effect dat je living spannend en uniek maakt.
Durf te combineren en wees niet bang om een gek en gedurfd uit te pakken in je kleur en patroon keuze.

De bohemian look vraagt om textiel voor zowel aan de wand als op de vloer.
Hang een mooi kleed aan je muur en combineer bijvoorbeeld eens 2 kleden die je half over elkaar heen legt als bodembedekker.

Naast het gebruik van zachte stoffen maak je je Bohemian sfeertje helemaal compleet met een paar mooie groene planten. 

Zet ze bijvoorbeeld als groep bij elkaar of hang een leuke mand aan je plafond met een leuke aparte plant.

Ook bijvoorbeeld cactussen of vetplanten zijn meer dan geschikt om te gebruiken in jouw one of a kind wereldse sfeer die je wil in je huis.

De combinatie met vintage is ook een superstoer idee…

Een mooi meubel met karakter uit vervlogen tijden in combinatie met dat nieuwe bijzettafeltje geeft een supercool contrasterend effect.

Mooie houten meubels of een gave oud houten vloer in diverse houtsoorten maken het plaatje helemaal compleet.

In combinatie met shabby zitmeubelen en het voornoemd gewaagde kleurgebruik maakt het dat jij je wereld gaat voelen op jouw eigen bohemian plekje!

De bohemian woonstijl is geweldig te combineren met shabby chique , vintage en de industrial stijl.

Mix en match met frenque interiors.

Een bohemian interieur kenmerkt zich door het gebruik van mondiaal geselecteerde collecties met als kernwoorden felle kleuren,drukke prints en glimmende decoratie.

Bohemian betekent letterlijk niet burgerlijk vertaald vanuit het Frans.De meubels zijn een mix van allerlei meestal lokale sferen die dan voor de specifieke kenmerken staan van het land waar ze wegkomen.

Alles kan met elkaar gecombineerd worden tot een spannend geheel en geeft een werelds karakter aan je interieur.

Vaak wordt er een persoonlijke noot aan het interieur toegevoegd door middel van items die bijvoorbeeld door de jaren heen verzameld zijn op bijvoorbeeld reizen of andere herinneringen van mensen die ze dierbaar zijn.

Pin It on Pinterest

Share This