Bel ons: 053 436 81 73 info@frenque.nl

Je huis is een zelfportret.

Het ontleent zijn karakter aan alle persoonlijke accenten die je aanbrengt. Persoonlijke spullen worden toegevoegd aan het interieur. Het oude tafeltje van je oma of de vaas die je van je ouders kreeg toen je op kamers ging.

Jouw interieur heeft karakter en je weet precies wat je wil.

Frenque heeft alles in huis om je interieur net dat extra te geven. Onze  uitgebreide one of a kind collectie geeft die persoonlijke touch aan je interieur. Smaakvolle unieke artikelen met karakter die je nergens anders vindt geven je huis de ik-factor.

Laat je persoonlijke woonwensen uitkomen.

Het is een avontuur om zelf je inrichting samen te stellen en aan te laten sluiten op wie je bent. Bezoek ons en laat je persoonlijke woonwensen uitkomen in onze inspirerende winkel, ontdek direct een selectie van onze collectie of leer meer over onze visie op wonen door onze blogs met interieuradvies.

Karakter

Je huis is een zelfportret. Het ontleent zijn karakter aan alle persoonlijke accenten die je aanbrengt. Persoonlijke spullen worden toegevoegd aan het interieur. Het oude tafeltje van je oma of de vaas die je van je ouders kreeg toen je op kamers ging.

Pin It on Pinterest

Share This