Bel ons: 053 436 81 73 info@frenque.nl

Hoe ziet een bohemian interieur eruit?

In een bohemian interieur vind je een mix van verschillende culturele invloeden, rijke texturen en levendige patronen. De muren kunnen worden versierd met behang in gedurfde prints, zoals bloemen, geometrische vormen of etnische motieven. Soms worden de muren ook wit gehouden om de aandacht te vestigen op de kleurrijke meubels en accessoires.

Meubels in een bohemian interieur zijn vaak uniek en de beste stijlelementen uit verschillende stijlen met elkaar samen samengevoegd. Vintage stukken, rustieke meubels en handgemaakte items worden gecombineerd om een interessante mix van stijlen te creëren. Comfortabele zitplaatsen met zachte kussens en bekleding in verschillende texturen nodigen uit tot ontspanning.

De vloeren worden opgefleurd met tapijten in levendige kleuren en patronen. Hier en daar kunnen ook lagen van verschillende tapijten over elkaar worden gelegd voor een speels effect. Houten vloeren zijn vaak versierd met grote, zachte vloerkussens waar je heerlijk op kunt loungen.

Accessoires spelen een belangrijke rol in een bohemian interieur. Denk aan een overvloed aan kussens, plaids en dekens in verschillende texturen en kleuren. Planten zijn een must en brengen leven en frisheid in de ruimte. Verder vind je er kunstwerken aan de muren, hangende macramé, verzamelingen van souvenirs en boekenplanken vol met interessante vondsten.

Verlichting in een bohemian interieur kan variëren van sfeervolle lichtslingers en lantaarns tot opvallende hanglampen met etnische accenten. Het creëren van een warme en gezellige sfeer staat centraal.

Kortom, een bohemian interieur is een vrolijke en avontuurlijke mix van kleuren, texturen en patronen. Het nodigt uit tot creativiteit en zelfexpressie, en straalt een ontspannen en inspirerende vibe uit.

Mix en match met Frenque Interiors.

Pin It on Pinterest

Share This