Bel ons: 053 436 81 73 info@frenque.nl

Op zoek naar het perfecte cadeau voor een interieurliefhebber? Overweeg dan eens om een cadeaubon te kopen van onze interieurwinkel. Met een cadeaubon geeft u de ontvanger de vrijheid om zelf iets prachtigs uit te kiezen uit ons uitgebreide assortiment. Of het nu gaat om stijlvolle decoratie, trendy meubels of unieke accessoires, met onze cadeaubon geeft u altijd een geschenk dat past bij de persoonlijke smaak en voorkeuren van de gelukkige ontvanger. Neem contact met ons op of kom langs in onze winkel om een cadeaubon te kopen en iemand blij te maken met de ultieme interieurbeleving.

De cadeaubon is te koop vanaf een bedrag van 5 EUR. Is onbeperkt geldig vanaf aankoopdatum. Kan in één of meerdere keren gebruikt worden binnen de grenzen van de waarde. De cadeaubon kan niet worden omgeruild of terugbetaald en er kan geen wisselgeld worden gegeven, om welke reden dan ook. Kan niet vervangen worden bij verlies of diefstal.

Bestel nu een cadeaubon. Stuur een e-mail naar info@frenque.nl en geef door voor welk bedrag u de cadeaubon wil hebben. Laat hierbij ook uw gegevens achter en uw telefoonnummer. Wij zullen middels Tikkie een betaalverzoek doen, zodat u de cadeabon kunt betalen. De cadeaubon wordt via de post naar u opgestuurd en kan in de winkel ingeleverd worden.

Pin It on Pinterest

Share This