Bel ons: 053 436 81 73 info@frenque.nl

FAQ.

Hieronder vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen.

Waar moet ik op letten bij de aankoop van mijn accessoires?

Voor accessoires geldt: ga vooral op je gevoel af! Accessoires kun je immers makkelijk verplaatsen en de combinaties zijn eindeloos. Ze bieden jou dan ook de mogelijkheid op een voordelige manier jouw inrichting net even een andere look and feel te geven.
En speel ermee! Een antiek vaasje in combinatie met twee modernere waxinelichthouders kan zo maar eens de perfecte opstelling blijken! Onderling de accessoires verwisselen, ook tussen de diverse kamers, houdt jouw interieur lekker fris en nieuw.

Met name het gebruik van kussenhoesjes en plaids, geven je de mogelijkheid om eenvoudig en snel een andere kleur aan je inrichting te geven. Steeds vaker kiezen mensen voor warmere kleuren in de winter, en vervangen deze door wat koelere tinten tijdens de zomer.

Waar moet ik op letten bij de aankoop van mijn salontafel?

Vergeet vooral de maten van jouw zitgedeelte en bank niet mee te nemen. In een showroom lijken meubels al gauw wat kleiner dan ze in werkelijkheid zijn, waardoor je al snel een salontafel koopt die in verhouding eigenlijk te groot is.
Bedenk ook of je een eenvoudig of juist functioneel ontwerp wilt. Vind je het bijvoorbeeld prettig wat spulletjes zoals tijdschriften op een ‘onderplank’ te leggen? Wil jij graag de afstandsbedieningen in een lade kunnen opbergen?
Een andere overweging die je kan maken, is die van de losse elementen. Tegenwoordig kun je twee of drie bijpassende tafeltjes – vaak van verschillende hoogte en omtrek – samenvoegen en als zodanig als ‘salontafel’ gebruiken. Ideaal! Het staat niet alleen speels, maar geeft jou ook de mogelijkheid te schuiven of zo’n tafeltje tijdelijks als bijzettafel te gebruiken. In onze showroom vind je diverse voorbeelden van dergelijke losse elementen.

Waar moet ik op letten bij de aankoop van mijn eethoek?

Meet thuis de ruimte op en neem deze gegevens mee naar de showroom. Bedenk van tevoren of je een 4- of 6-persoons eethoek nodig hebt. Bij een kleinere kamer kan je beter kiezen voor lage rugleuningen, dat houdt het ruimtelijk. Armleuningen zitten comfortabel maar nemen meer ruimte in. Overweeg ook of stoelen op wieltjes voor jou misschien een praktische oplossing kunnen zijn.

Waar moet ik op letten bij de aankoop van mijn bank?

In een showroom lijken meubels al gauw wat kleiner dan ze in werkelijkheid zijn. De juiste verhouding tussen de grootte van jouw bank en die van de ruimte waarin hij staat, is erg belangrijk. Neem daarom de maat van de ruimte op en neem deze mee naar de showroom. Bepaal van tevoren hoeveel zitplaatsen je nodig hebt en of je naast een bank ook een fauteuil wilt gebruiken. Ook is het goed thuis alvast een lijstje te maken van de mogelijke kleuren die passen bij jouw inrichting.
Wij verkopen veel banken die uit losse elementen bestaan en eenvoudig aan elkaar te koppelen zijn. Zelfs hockers behoren tot deze onderdelen. Zo kan je de gewenste opstelling en grootte zelf bepalen en later nog eens veranderen.

Hoe bescherm ik mijn meubels het beste?

Wanneer stofferingen niet geïmpregneerd zijn, adviseren wij je deze met een vuilafstotende spray te behandelen. Ongelakt hout kan je het best behandelen met lakken die niet verkleuren. Daarbij is het belangrijk dat je voor een matte finish kiest.

Kan ik advies krijgen over de inrichting van mijn huis?

Zeker, wij denken zelfs graag met je mee! Styling is onze grote passie en wij hebben dan ook jarenlange ervaring op dit gebied.

Wat kosten jullie meubels?

Door een slimme inkoop en een uitgebreid netwerk – onder meer in het buitenland – zijn wij in staat dé perfecte prijs-kwaliteitverhouding te hanteren.

Waar vind ik Frenque Interiors?

Je vindt ons in Losser aan de Nijverheidstraat 11. * Dat is slechts 15 min rijden van Enschede en Oldenzaal, 23 min van Hengelo en 31 min van Almelo. Op twee minuten loopafstand bevindt zich bushalte De Pol Noord, gelegen aan de Nederlandse grens en slechts 11 minuten van Gronau (Westfalen), 24 min van Ochtrup en 26 min van Nordhorn.

Wat zijn jullie openingstijden?

Je vindt onze openingstijden op onze website onderaan iedere pagina.

Pin It on Pinterest

Share This