Bel ons: 053 436 81 73 info@frenque.nl

City Chique woonstijl

De stijl die City Chic wordt genoemd is een semi klassieke stijl die zich onder andere kenmerkt door elegantie en een kwalitatief luxe uitstraling.

De meubelen zijn elegant en strak van vormgeving en de gebruikte stoffen kenmerken zich door opvallende combinaties van texturen.

De luxe uitstraling van velour stoffen met de kenmerkende zachte gloed worden vaak gecombineerd met texturen die contrast geven aan de combinatie.

Strakke lijnen in combinatie met ronde vormen

Strakke lijnen in combinatie met ronde vormen waarbij in de basis wordt gewerkt met neutrale sombere stoffen en kleuren waarbij de touch of glamour wordt gerealiseerd door wandbekleding en accessoires in gewaagde kleur combinaties en rijke materialen die een glossy en luxe lobby sfeer geven aan de ruimte.
Goud koper en zilver zijn de afwerkingen die je vaak terug ziet komen als finishing touch.

De sfeer van een luxe penthouse

Om de sfeer van een luxe penthouse te realiseren wordt vaak gekozen voor een pompeuse (lounge) bank die luchtig in het interieur past door bijvoorbeeld gebruik te maken van ranke poten.

Een mooie houten vloer in combinatie met een royaal luxe vloerkleed met verlichting die geraffineerd van vorm en materiaal is maak je en krijg je de glamourf actor die je wil .

City Chique stijlelementen

  • Luxe uitstraling
  • Elegant en strak
  • Stoffen met kenmerkende structuur
  • Contrastrijk
  • Strakke lijnen en ronde vormen

De City Chic factor in je huis

Wandobjecten met luxe en of fraai vormgegeven behang geven het interieur de kleur en uitstraling die het maken dat je de City Chic factor in je huis verkrijgt.

Combineer je City Chique stijl bij Frenque

Bij Frenque vindt je genoeg inspiratie in de collecties om je eigen stijl te vinden en te combineren tot de woonstijl City Chic.

Pin It on Pinterest

Share This